CrossFire ® PRO   Troubleshooting


Topic Replies Activity
About the Troubleshooting category 5 June 10, 2020
Inconsistent y axis movement 15 April 15, 2021
Need help with no program speed found 3 April 14, 2021
X-Axis Movement 10 April 14, 2021
THC USB issues, 45XP, Dell Tower Windows 10 6 April 14, 2021
Motors getting stuck on CrossFire Pro 16 April 3, 2021
Pierce Delay is to long 9 March 25, 2021
Cutting 11ga P&O, dross poroblem 34 March 23, 2021
Problem with torch not refiring between cuts 40 March 22, 2021
Z Axis will not rise up - but makes noise 12 March 18, 2021
Torch lifting at pierce 22 March 6, 2021
Z Axis Jam-up temporary fix 2 March 5, 2021
Fire Control does not see Machine 14 February 24, 2021
Some Parts Not Cutting 22 February 16, 2021
Razorweld 45 Pierce issues 4 February 12, 2021
Torch only fires once in Firecontrol 1.6 8 February 10, 2021
Fire Control Froze During A Cut 4 February 8, 2021
Newbie crossfire pro question please help 11 February 6, 2021
Major Dross cutting stainless steel 21 February 5, 2021
Gantry and Y axis rail issue 14 February 1, 2021
Cuts are not complete 6 January 31, 2021
Primeweld cut60 not arcing/firing 6 January 28, 2021
Fighting an incessant misfire - Primeweld Cut 60 - Tecmo PTM60 Machine Torch 5 January 21, 2021
Losing Arc Voltage - SOLVED 41 January 14, 2021
IHS fail. The torch is not in the expected initial state before starting IHS cycle 12 January 14, 2021
Electrical Noise During Boot Up 4 January 13, 2021
CrossFire Pro torch not firing new setup - SOLVED 11 January 12, 2021
Sheet cam firecontrol problems 50 January 11, 2021
Torch Control fire issue 6 January 10, 2021
PRO Only makes first pierce on its own then 12 January 7, 2021